Rok 2024 odštartujeme aktívne. Pripravujeme webinár „Elektronický podpis a AI v kybernetickej bezpečnosti – Prečo využívať a ako na to?“, ktorý bude prebiehať 25. januára od 14:30 do 16:00.

Ako podpisovať rýchlo vďaka elektronickému podpisu a ako ochrániť biznis pred útokmi hackerov s využitím AI?

Hlavným cieľom webinára bude všetko, čo sa týka elektronického podpisovania:

  • Akú úroveň elektronického podpisu zvoliť pre aký dokument?
  • Prečo je elektronický podpis tak bezpečný?
  • Čo všetko sa dá vybaviť efektívnejšie s elektronickým podpisom?
  • Na čo si dať pozor pri elektronickom podpisovaní?

Hlavným rečníkom na webinári „Elektronický podpis a AI v kybernetickej bezpečnosti“ bude náš expert na elektronické podpisy, Eduard Baraniak, ktorý sa v oblasti elektronického podpisovania pohybuje už niekoľko rokov. V rámci NFQES poskytujeme niekoľko možností elektronického podpisu. Tie sa hodia nielen nadnárodným spoločnostiam, ale aj jednotlivcov. Elektronický podpis dokáže nesmierne pomôcť pri riešení veľkého množstva dokumentov, ktoré vie podpísať v priebehu pár sekúnd.

Spolu s elektronickým podpisom sa tentokrát bude časť programu a diskusie venovať aj umelej inteligencii v oblasti kybernetickej bezpečnosti. Z tejto sféry sa do prednášky zapojí aj Tomáš Vlčák ako zástupca spoločnosti Vectra AI. Spoločnosť Vectra AI pôsobí na trhu už 22 rokov ako expert v používaní umelej inteligencie na detekciu hybridných útokov, ich vyšetrovanie a riešenia.

Ak chcete svojmu podniku zvýšiť konkurencieschopnosť na trhu, byť efektívnejší a hlavne bezpečnejší, prihláste sa na webinár „Elektronický podpis a AI v kybernetickej bezpečnosti“ s 30 % zľavou na tomto linku.