monitor, lock & wifi ikona transparentne

IT priemysel celosvetovo zažíva obrovský boom a v pokroku nezaostáva ani Slovensko. Pandémia koronavírusu mohla byť spočiatku miernou prekážkou, ale postupom času sa ukázalo, že práve táto náročná doba pomohla digitalizácii vo viacerých odvetviach. Výber správnej spoločnosti je veľmi dôležitý. V tomto článku vám priblížime niektoré zo slovenských IT firiem, ktoré sú schopné efektívne pomôcť Vášmu businessu.

BRAIN:IT

Spoločnosť je situovaná v Bratislave a Žiline. Poskytuje inovatívne softvérové riešenia a poradenstvo. Medzi hlavné činnosti spoločnosti patrí digitalizácia a vývoj riešení na mieru. Pri tomto vývoji sú schopní identifikovať a efektívne využívať najmodernejšie technológie a techniky ako je umelá inteligencia, matematické modelovanie, špecifické typy databázových systémov, rôzne integrácie a množstvo ďalšieho. Spoločnosť disponuje množstvom medzinárodných certifikácií, ako aj certifikovanými expertami. Okrem už spomenutých služieb, ktoré sa začínajú čoraz viac spomínať v širokej verejnosti, BRAIN:IT taktiež disponuje aj vlastnými produktami. Vlajkovou loďou týchto produktov je NFQES ako riešenie pre kvalifikovaný elektronický podpis, uznávaný v celej Európskej únií. S elektronickým podpisom ide ruka v ruke aj najvyššia úroveň bezpečnosti, s ktorou vedia efektívne poradiť aj Vám. Pravdepodobne ste sa už stretli s niektorými ich produktami a službami. Určite stojí za zmienku aplikácia Rozhliadni sa, ktorá slúži pre našich turistických nadšencov.

Logo Brain:IT
Logo Eset

ESET

Celosvetovo uznávaný a používaný antivírusový softvér, ktorý zabraňuje škodlivým malvérom a ransomvérom preniknúť do vášho počítačového alebo mobilného zariadenia. Spoločnosť Eset poskytuje svoje služby pre domácnosti, ale aj pre veľké firmy, kde sa jedná o špičkové kybernetické zabezpečenie. Patrí medzi najvýraznejšie slovenské IT firmy. Ak ste už boli napadnutí a Vaše dáta boli zašifrované, tak ich neváhajte kontaktovať. Disponujú najlepšími technológiami pre obnovu dát.

Logo Kontentino

KONTENTINO

Chcete posunúť marketing na vyšší level, ale nemáte armádu marketérov? Digitalizujte Vašu marketingovú komunikáciu. Plánovanie príspevkov na sociálne siete ako je Facebook, Instagram a pod. Vám ponúka slovenská spoločnosť Kontentino. Služba spoločnosti Kontentino je prehľadná web aplikácia na uverejňovanie, upravovanie a schvaľovanie príspevkov. Aplikácia slúži aj firmám, kde má každý pridelenú svoju pracovnú funkciu (grafik, prekladateľ, admin, …) a môže spolupracovať s ďalšími kolegami na publikovaní príspevkov a zefektívňovaní Vášho marketingu.

KROS

Asi najúspešnejší slovenský ERP systém ABRA Gen (Vaše účtovníctvo), poskytuje na mieru ušitý systém pre prehľad o celej firme. Webová aplikácia poskytuje plnú kontrolu nad chodom a riadením firmy od A-Z. Organizácia obchodnej činnosti cez výrobu až po vedenie účtovníctva na jednom mieste vie ušetriť čas, a v konečnom výsledku aj peniaze.

Logo KROS